VRiend op bezoek bij RTL Live

VRiendje was vandaag (dinsdag 20 februari) met Kirsten Lamberts en Madelon Ottens te gast bij RTL 5 Uur live. Ze vertelden over het project VRiendje van de Brandwondenstichting. Klinisch psycholoog Kirsten Lamberts vertelde tijdens de uitzending over Virtual Reality en hoe het brandwondencentrum op verschillende manieren VR-technieken inzet. Zo wordt er momenteel medisch wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van VR op pijnbeleving en VRiendje maakt hier onderdeel van uit.

Madelon Klok vertelde over haar bruiloft. Haar vader werd kort voor haar bruiloft opgenomen in het brandwondencentrum in Groningen, waardoor hij niet aanwezig zou kunnen zijn op haar bruiloft. Er werd een VRiendje in de trouwzaal geplaatst en de vader kreeg een VR-bril op. Tijdens de opgezette live-stream tussen trouwzaal en het brandwondencentrum Groningen, kon hij als vader van de bruid toch ‘aanwezig’ zijn bij dit belangrijke moment dankzij VRiendje.

HorusVR Experience

We are a world class & state of the art VR development company, enabling companies worldwide to profit from VR technology. We take Virtual Reality [VR] technology to the next level.

Request@Horus-vr.com