Formex Medical exclusief distributeur voor VRiendje

Gouda, 7 maart 2019

 

Horus VR heeft Formex Medical geselecteerd als exclusief distributeur voor VRiendje

Met de samenwerking willen beide partijen het verblijf van patiënten in zorginstellingen leuker en aangenamer maken. Formex Medical zal VRiendje presenteren op de Zorg & ICT-beurs, van 12 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

 

VRiendje is een poppetje dat beschikt over een 360 graden camera, microfoons, speakers en een verbinding met het Internet. Met een Virtual Reality-bril kan een patiënt op afstand alles zien wat VRiendje ziet. Via VRiendje kan hij real-time meekijken en gesprekken voeren. Op die manier kan de patiënt vanuit zijn bed op elke mogelijke locatie aanwezig zijn, bijvoorbeeld bij familie of in het klaslokaal.

 

Voor Bob Hopmans, productmanager bij Formex Medical, is VRiendje een toevoeging waar hij blij van wordt. “Er is geen dag we niet bezig zijn met werken aan betere zorg. Toch voelt het pas écht speciaal wanneer oplossingen bij mensen een emotionele snaar raken. VRiendje is daar een geweldig voorbeeld van. Bij het opzetten van die bril kun je bij veel patiënten het plezier of de ontroering van hun gezicht aflezen. Dat zijn momenten die je bijblijven. Het is prachtig wanneer je voor een patiënt echt een verschil kunt maken.”

 

“Horus VR is van mening dat zoveel mogelijk patiënten gebruik moeten kunnen maken van VRiendje.

Daarom zijn we al een tijdje op zoek naar een professionele en betrouwbare salespartner, die binnen de Nederlandse zorgmarkt een zeer gedegen netwerk en track record heeft opgebouwd.

 

Met trots kunnen we melden dat we nu met Formex Medical deze gewilde partner hebben gevonden. We kijken in ieder geval uit naar de samenwerking! “ aldus Bas Beukers, CCO Horus-VR

HorusVR Experience

We are a world class & state of the art VR development company, enabling companies worldwide to profit from VR technology. We take Virtual Reality [VR] technology to the next level.

Request@Horus-vr.com